Comfort Hotel Winn

 

boka hotell i UmeåBeläget i Umeå, bara 1 minuts promenad från Kungsgatan som är stadens fina gågata, erbjuder Comfort Hotel Winn moderna inredda rum med gratis Wi-Fi. Stadens underbara operahus ligger 250 meter bort.

Alla rum på Hotel Winn har plattskärms-TV, en sittgrupp och ett skrivbord.

Gästerna kan njuta av god mat på hotellets Restaurang Victor. Drycker och lätta måltider serveras i den 24-timmarsöppna Lobby Bar. Hotellet erbjuder en frukostbuffé varje dag.

Gästerna kan träna i gymmet innan du kopplar av i den underbara bastun. Umeås Centralstation är en 7-minuters promenad bort. Det härliga området Gammlia ligger 1,5 km från hotellet.boka hotell i Umeå

Flygbussen stannar precis utanför hotellet. Men resan från flygplatsen till ditt rum varar bara 15 minuter men du har tillräckligt med tid för att med hjälp av en telefon checka in. Hotellet skickar koden för ditt rum till telefonen. Beläget i Umeå centrum, är detta ett hotell som du vill besöka mer än en gång. Hotellets gym är perfekt för ett riktigt bra träningspass – ge dig på på cykeln, använd stegmaskinen eller kör på löpbandet. Eller tona dina muskler på gymmaskinerna och lyft några fria vikter. Och eftersom du är i norra Sverige, att tillbringa lite tid i bastun är mer eller mindre obligatoriskt. Gäster som anländer med bil kan parkera i hotellets underjordiskt garage. Det är inte gratis – men det är bekvämt, säkert och varm. Du hittar massor att välja mellan på hotellets härliga frukostbuffé. Och om du föredrar ekologisk mat, har du kommit till rätt ställe. Hotellet tillhandahåller allt du bör förvänta dig av en skandinavisk hotellfrukost, och mer därtill. Om du bor härs på en lördagskväll, hoppas hotellet att du känner för en söndagsbrunch (serveras till middag). Och söndagsutcheckning är 6 pm – bara säg till i receptionen att du vill behålla ditt rum! Hotellets 24/7 lobbybar innebär att du aldrig behöver oroa dig för att vara törstig eller hungrig. Vad sägs om ett svenskt öl, lite italienska viner eller en skotsk whisky? Och om du är på humör för ett mellanmål, serverar hotellet gratis korv på söndag till torsdag. Om du ber personalen att rekommendera någonstans att äta middag, föreslår dom nog Restaurang Viktoria, hotellets egna restaurang. Men hotellet ser även gärna att du provar Umeås andra matattraktioner. Vad sägs om några cocktails på Rex bakom Stadshuset? Och för en gourmetsouvenir, se till att besöka Dua delikatesser. Tillbaka i ditt rum kan du logga in på hotellets WiFi-nätverk – det är gratis, snabb och tillförlitligt. Du kommer också att upptäcka att TV: n har en iPad-kontakt. Det finns ett skrivbord, så att du kan arbeta om du behöver också – och en mycket bekväm säng.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer