Elite Hotel i Umeå

Björkarnas stad Umeå erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger och aktiviteter som passar både vuxna och barn. Till Umeå reser du enkelt med bil, tåg eller flyg och från Vasa i Finland kan du smidigt ta dig hit med färja. Hur du än väljer att resa så är Elite Hotel Mimer ett perfekt hotell i Umeå att bo på. Detta är en vacker gammal skolbyggnad från 1897 som har byggts om till ett fyrstjärnigt hotell av högsta kvalitet. Mitt i hotellet hittar du Restaurang Artonnittiosju som serverar en välsmakande meny och goda drinkar.

Läge i Umeå

Med sitt centrala läge precis vid centralstation och shopping- och restauranggator precis utanför knuten är Elite Hotel Mimer ett bra utgångsläge att starta vid för att uppleva Umeå. Vandra längs Umeälven, besök ett museum eller ta med hela familjen på äventyrsbadet Navet. Möjligheterna är många. Med endast några minuters promenad finns det mycket att besöka i Umeå.

hotell Umeå

·      Umeå stads kyrka når du med en promenad på 3 minuter.

·      Navet når du med en promenad på 3 minuter.

·      Norrlandsoperan når du med en promenad på 5 minuter.

·      Umeå Centralstation når du med en promenad på 9 minuter.

Mer om Elite Hotel Mimer i Umeå

Elite Hotel mimer har allt du behöver för att kunna njuta, oavsett om du reser i tjänsten eller privat. Det finns 193 moderna rum där du kan koppla av och få dig en god natts sömn. Besök gärna gymmet och återhämta dig i relaxavdelningen som har både ång-och torrbastu. Har du planer på ett bröllop? Då har Elite bröllopspaktetet som gör den bästa dagen i ditt liv till en succé. I festlokalen serveras en festlig bröllopsmiddag och efter kan ni luta er tillbaka och njuta av livet som nygifta i en svit med champagne och chokladtryfflar.

spacer