Hotel Aveny

boka hotell i UmeåDetta stilfulla designhotell ligger mittemot Umeå Centralstation. Det erbjuder gratis Wi-Fi, en skotsk pub och en italiensk-amerikansk restaurang. Alla rum har lyxiga sängar och platt-TV.

Hotel Aveny har rum med härligt ljus och färgglad inredning. Vissa innehåller te / kaffe faciliteter, spa-bad och DVD och motionsutrustning.

Med rekommendation av Sveriges respekterade White Guide, serverar hotellets restaurang Angelini klassisk italiensk mat i en fräsch, modern miljö. The Pipes of Scotland har 58 olika whiskysorter, ett stort utbud av öl och enstaka levande musikevenemang. En populär frukostbuffé serveras varje morgon. Hotel Avenyns gäster har fri tillgång till det närliggande Formtoppen gymmet. Norrlandsoperan är en 3-minuters promenad bort, medan de viktigaste shoppinggatorna är 400 meter från hotellet.boka hotell i Umeå

Hotel Avenue är det mest moderna och väldesignade hotellet i Umeå. Beläget i hjärtat av centrala Umeå, är det avsedd för dig som söker ett modernt internationellt boende med höga krav på standard och service. Här blandas teknik, färg och funktion för att skapa spännande omgivningar. Hotellets smakfulla och inspirerande sviter erbjuder även en jacuzzi. Som gäst kan du njuta av hotellets vackra och bekväma loungebar, The Pipes Of Scotland pub och restaurang.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer