Hotell Gamla Fängelset

boka hotell i UmeåBeläget i ett ombyggt gammalt fängelse i centrala Umeå hittar du Hotell Gamla Fängelset som erbjuder rum i fängelseceller med gratis Wi-Fi och delat badrum. Gågatan Kungsgatan ligger 450 meter bort.

För avkoppling finns en TV-lounge där gästerna kan titta på DVD-filmer. Under sommaren kan du njuta av olika utomhusevenemang som äger rum i den gamla fängelsegården. Gästerna på Gamla Fängelset Hotell har tillgång till tvättstuga och strykmöjligheter.

Måltider kan tillagas i det fullt utrustade gästköket. Café Göteborg ligger i den intilliggande byggnaden och erbjuder klassiska svenska rätter till lunch och middag. Under sommaren kan måltiderna avnjutas i trädgården. Norrlandsoperan ligger 900 meter bort. Umeås centralstation ligger en 15-minuters promenad bort.hotell Umeå

Hotell Gamla Fängelset är inte bara ett vandrarhem utan också ett ett-stjärnigt hotell. Fängelset öppnades 1861 och var statsfängelset till 1981. Byggnaden renoverades 2007 och har idag 23 enkelrum, ett dubbelrum och två familjerum med upp till fem bäddar. Det har också ett konferensrum som du kan hyra för möten och festligheter som rymmer upp till 35 personer.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer