Sundsvalls flygplats

Res till och från Sundsvall

Resan till eller ifrån Sundsvall-Umeå behöver inte alls bli svår eller kännas långdragen. Allt du behöver göra är att välja det färdsättet som du känner dig mest bekväm med och det färdsättet som håller de eventuella tidsramar som du kan tänkas ha. Svårare än så behöver det inte vara och ska det inte vara att resa.

Både till och från Sundsvall kan du resa med hjälp av buss, tåg och flyg och du kan självklart också välja att köra till Sundsvall med bil eller åka taxi om du känner för det. Bilvägen mellan Umeå-Sundsvall är 263km lång och tar cirka 3 timmar att köra.

Både med flyg och tåg tar du dig enkelt men också ganska fort både till och ifrån Sundsvall utan några problem. Sundsvalls flygplats är en bland de största flygplatserna i Sverige om man räknar storleken på antalet resenärer och plan som lyfter och landar. Tyvärr finns inga direktflyg mellan Umeå och Sundsvall så du måste flyga via Stockholm så total restid blir ca 2 timmar. Med tåg reser du enkelt från stationen och kan med hjälp av olika byten åka vart du vill i Sverige utan några som helst problem. Tåg är förmodligen det bästa alternativet för att resa mellan Umeå-Sundsvall och resan ta ca 2 timmar och 30 minuter.

Du kan enkelt boka biljetter online oavsett om du vill ta flyg, tåg eller buss. På bussen kan du också resa med busskort om du vill det och tågbiljett kan du också boka på antingen stationen i Sundsvall eller den stationen hos dig som Sundsvall är din slutdestination.

Genom att kombinera buss och tåg kan du enkelt ta dig vart du vill i Sverige. Att flyga till Sundsvall är oftast den allra snabbaste vägen dit om det inte är så att du skulle behöva göra några byten. Om du behöver byta flyg beror på vart ifrån i Sverige du flyger och hur resorna ser ut just då. Använd din reseplanerare för att få reda på den snabbaste och simplaste vägen för dig att ta när du ska ut och resa så slipper du oroa dig innan eller under resan.

Planerar du att stanna lite längre i Sundsvall om det är ditt resmål så kan du enkelt boka hotell. Hotell Sundsvall är inte alls svårt att hitta och om du stannar i staden i en eller flera dagar så kan du dessutom passa på att se vad Sundsvall har att erbjud dig. Kanske blir du lika fäst som så många andra har blivit när de rest dit.