Scandic hotell

En av landets dominanter i hotellbranschen är som bekant Scandic Hotell och de finns självklart representerade även i Umeå. Oavsett om du bokar hotellrum eller tittar in på ett möte finns ett Scandic som passar för just dig. Scandic har för närvarande 161 hotell i Norden och norra Europa och under de närmaste åren är målet att expandera med fokus på Skandinavien, norra Europa och Ryssland. Scandics mål är att erbjuda dig bra boende och samma höga service på alla deras hotell. Scandic har totalt cirka 10 000 medarbetare som alla jobbar för att du kan ladda batterierna och få exakt vad du förväntar dig av din vistelse. scandic försöker att göra det på ett okomplicerat, avslappnat och trevligt sätt, så att du alltid väljer ett besök på ett Scandichotell för att det är enkelt, bekvämt och värde för pengarna.Scandic hotell i Umeå

Med 161 hotell i nio länder har Scandic hotell alla sina egna unika personligheter och atmosfärer. Men det finns några saker du kan räkna med när du väljer att bo på Scandic:

  • Frukost serveras alltid på dessa hotell. Ingår det inte i rumspriset kan du enkelt lägga till det på plats.
  • En dygnet-runt-öppet affär finns alltid på Scandic hotell.
  • Gratis wifi är en självklarhet.
  • Självklart finns det alltid tillgång till ett gym så att du kan hålla dig i form.

Scandic hotell finns spridda över hela landet så du hittar dem inte bara här i norr. Åker du till andra sidan landet så har du inga problem att hitta ett Scandic hotell i Helsingborg för där finns till exempel Scandic Helsingborg Nord eller i någon annan av de skånska städerna så det är ingen tvekan om att Scandic är ett bra val för dig som vill ha möjligheten att bo på samma hotellkedja i många städer i Sverige.