Scandic Plaza Umeå

boka hotell i UmeåDetta hotell ligger cirka 10 minuters promenad från Umeås centralstation och 3 km från Umeå flygplats. På taket hittar du en underbar relaxavdelning som erbjuder bastu, solarium och fantastisk utsikt över staden.

Rummen på Scandic Plaza Umeå har trägolv, kabel-TV och ett modernt badrum med dusch. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hela hotellet. När du bor på härliga Scandic Plaza kan du njuta av det moderna gymmet som finns på plats och fri användning av cyklar.hotell Umeå

Hotellets Viskningar & Rop serverar både traditionella svenska rätter och mer internationella rätter. I frukostbuffén ingår allergivänliga och ekologiska alternativ.

Scandic Plaza Umeå är certifierat som ett miljövänligt hotell.

Hotell Scandic Plaza ligger i den centrala delen av Umeå, med Umeå största shoppinggata precis runt hörnet. När du bor på hotell Scandic Plaza har du shopping och nöjen i närheten. Under sommaren kommer Umeå verkligen till liv och på det centrala Renmarkstorget hittar du många trevliga restauranger och pubar som du inte får missa när du bor på hotell i Umeå.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.

spacer