STF Vandrarhem Umeå

boka hotell i UmeåVälkommen till STF Vandrarhem i Umeå. Detta är ett trevligt, bekvämt och prisvärt vandrarhem i centrala Umeå. Det härliga vandrarhemmet ligger i ett hus som har sin historia från början av nittonhundratalet. På gångavstånd kan du nå tågstationen, bussar och flygbussar till flygplatsen.

Umeå är den största staden i norra delen av Sverige och har ett stort utbud av butiker, restauranger och nöjen. Närheten till friluftsliv gör staden attraktiv samt de många kulturella bekvämligheterna.boka hotell i Umeå

Beläget vid Europaväg E4/E12 hittar du detta vandrarhem som bara ligger 200 meter från Umeås huvudgata, Storgatan. Det erbjuder gratis Wi-Fi, en frukostbuffé och ett fullt utrustat gemensamt kök.

Beläget i en tidig 1900-tals träbyggnad, erbjuder STF Vandrarhem Umeå moderna rum med enkel men färgstark inredning. Vissa rum har egen toalett, medan duschar är delade.

Varje våning har ett allrum med TV. Gästerna har fri tillgång till den fina gemensamma tvättstugan. Umeås centralstation ligger 10 minuters promenad från STF Umeå. Umeälven ligger mindre än 300 meter bort.

Klicka här för att se mer bilder på boendet.

spacer